foto

T.S. Eliot

  • nar. 26.9.1888
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 4.1.1965 (76 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Cats - kniha
1998 Cats (TV film) - kniha
1977 Der Privatsekretär (TV film) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Die Cocktailparty (TV film) - divadelní hra
1962 Mord im Dom (TV film) - divadelní hra
1951 Murder in the Cathedral - scénář, divadelní hra

TV seriály

1964 Thursday Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1975 Ashes

Herecká filmografie

Filmy

1951 Murder in the Cathedral

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál) - a.z.
1987 Thames Film - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky