foto

Robert Browning

  • nar. 7.5.1812
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.12.1889 (77 let)
    Venice, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 It's the Pied Piper, Charlie Brown (TV film) - kniha
1972 The Pied Piper - kniha
1957 Pied Piper of Hamelin, The (TV film) - kniha
1933 Krysař - kniha
1916 The Flight of the Duchess - kniha
1914 Women and Roses - kniha
1913 James Lee's Wife - kniha
The Light Woman - kniha
The Pied Piper of Hamelin - kniha
1911 The Pied Piper of Hamelin - kniha

TV seriály

1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál) - kniha
1960 Directions (TV seriál) - kniha
1958 About Religion (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1912 A Blot on the 'Scutcheon - divadelní hra
1909 Pippa Passes; or, The Song of Conscience - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace