foto

Sandra Bernhard

  • nar. 6.6.1955 (63 let)
    Flint, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Secs & Execs (TV film)
2016 '79 Parts
Landlocked
2015 Lovin' Brooklyn
2013 Diving Normal
2010 Na shledanou v září
2009 Dare
2005 Searching for Bobby D
2004 Silver Lake (TV film)
Velikonoční dobrodružství
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Někde ve městě
Pokušitel
Utopenec na útěku
1997 Holka k nakousnutí
Plump Fiction
The Apocalypse
1996 Museum of Love
1995 Freaky Friday (TV film)
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)
1991 Hudson Hawk
1990 Without You I'm Nothing
1988 Track 29
1984 Dům Páně
1982 Král komedie
1980 Shogun Assassin

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Love Is the Message (S01E06)
American Horror Story (TV seriál)
Sojourn (S08E08)
Roseanne (TV seriál)
No Country for Old Women (S10E06)
2017 Broad City (TV seriál)
Abbi's Mom (S04E05)
Twaining Day (S04E02)
2016 Difficult People (TV seriál)
Unplugged (S02E01)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyle-Linetti Wedding (S02E17)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
Jake and Sophia (S02E06)
2013 The Neighbors (TV seriál)
I Believe I Can Drive (S01E19)
2012 DTLA (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Americký táta (TV seriál)
Widowmaker (S04E12)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lekce v toleranci (S02E09)
Lapené světlo (S02E07)
Láska bláznivá (S02E06)
další epizody (5)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Tajemství Karen Walkerové (S04E17)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Will a Grace nekupují byt (S03E11)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Štětka (S02E07)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Drsný vtip (S01E09)
Jsou určité hranice (S01E08)
Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
Into That Good Night: Part 1 (S09E23)
The War Room (S09E15)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Right to Life (S02E14)
Roseanne (TV seriál)
Satan, Darling (S09E07)
The Wedding (S08E23)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
Roseanne in the Hood (S08E03)
Shower the People You Love with Stuff (S08E01)
1994 Roseanne (TV seriál)
Skeleton in the Closet (S07E06)
Don't Ask, Don't Tell (S06E18)
David vs. Goliath (S06E15)
další epizody (4)
1993 Roseanne (TV seriál)
The Driver's Seat (S06E11)
Halloween V (S06E06)
Be My Baby (S06E05)
další epizody (8)
1992 Highlander (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
Of Ice and Men (S05E11)
Stand on Your Man (S05E09)
další epizody (11)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Top Billing (S03E05)
Roseanne (TV seriál)
Vegas, Vegas (S04E08)
Vegas (S04E07)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Dokumentární

2019 I Am Richard Pryor
2018 Broadway: The Next Generation
2016 Dying Laughing
2015 Roseanne for President!
2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
Why We Laugh: Funny Women
2012 Richard E. Grant's Hotel Secrets (TV seriál)
2011 The Undefeated - a.z.
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
Madonna Wild Angel
Paul Mooney: Jesus Is Black - So Was Cleopatra - Know Your History
2004 N-Word, The
2003 Totally Gay! (TV film)
1998 The Fine Art of Separating People from Their Money (TV film)
1992 In the Life (TV seriál)
1989 Decade (TV film)

Host

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace