foto

Micuko Miura

  • nar. 17.1.1917
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 14.6.1969 (52 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Hadaka no kage
1962 Wakai hito
Zoku Aizen kacura
1961 Naruto hičó
1960 Hibari džúhačiban: Benten kozó
Kudžakudžó no hanajome
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Ózora no muhómono
1959 Beranmé geiša
Beranmé tantei musume
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanbandaiko
Kemono no tóru miči
Óoka seidan: Čidori no inró
1958 Haha cubame
Jacu no hadžiki wa džigoku daze
Jogiri no Nankin mači
Kibó no otome
Okon no hacukoi: Hanajome šičihenge
Ren'ai džijúgata
Tarao Bannai: Džúsan no maó
Šónen sangokuši: Nibusaku
1957 Arakure
Ninkjó šimizu minato
Surónin čúja
Tadžó buššin
Ógon no fukumaden
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Dokurosen
Haha kudžaku
Kuroda sódó
Micukubitó
Umi no hjakumangoku
1955 Aoi kadžicu
Haha suisen
Hirjú musó
Issunbóši
Musuko no endan
Nonki saiban
Seirjúgai no musume
Waga na wa petenši
1954 Akuma ga kitarite fue o fuku
Ankokugai no dassó
Dai-ni no seppun
Haha no himicu
Henge daimjó
Kaikecu maboroši zukin
Kojoi hi to joru o
Matatabi waradži: Renbogasa
Surónin bijori
Zoku Henge daimjó
Čizakura hangan
1953 Asajake Fudži: Kóhen
Asajake Fudži: Zenpen
Daibosacu Tóge Dainibu: Mibu to Šimabara no maki – Miwa kamisugi no maki
Daibosacu tóge: Daisanbu – Rjúdžin no maki, Ai no jama no maki
Daibosacu tóge: Kógen ittórjú
Džiraikagumi
Džundžó šain
Fúun hačimanki
Haresugata: Izu no Sataró
Idaten kiša
Irezumi sacudžin džiken
Kenpei
Kurama tengu to Kacu Kaišú
Surónin bugjó
Šinpen abaregasa
1952 Abare noši
Futari no hitomi
Haha jamabiko
Inazuma
Nišidžin no šimai
Suttobi kago
Zenigata Heidži torimono hikae: Džigoku no mon
1950 Široi jadžú
1948 Joninme no šukudžo
Waga ai wa jama no kanata ni
Šózó
1947 Musume no gjakušú
Saigo no tecuwan
Tobidašita odžó-san
1946 Ai no senkuša
Džosei no šóri
Grand Show 1946 nen
Nikoniko taikai uta no hanakago dainihen
Owarai šúkan: Warau takarabune
Ósoneke no asa
1945 Dívky z Izu
Sojokaze
Tengoku no hanajome
1944 Džosei kóro
Kaettekita otoko
Kačidoki ondo
1943 Haha no kinenbi
Ie ni sannan nidžó ari
Musume
Tatakai no mači
1942 Aratanaru kófuku
Júrei ói ni okoru
Kazoku
Kjódai kaigi
Kógen no cuki
Sannin šimai
Čikai no minato
1941 Furisode goten
Kekkon no risó
Kokoro wa icuwarazu
Otoko e no džóken
Čušingura v údobí Genroku
1940 Fujuki hakase no kazoku
Himetaru kokoro
Katei kjóši
Kófuku na kazoku
Nobuko
Onna no kimoči
Tatakidašita kófuku
Ucukušiki rindžin
Wakakusa
Šiki no jume
1939 Akogare
Ane no himicu
Džosei no tatakai
Hanajome kjósó
Kekkon tenkizu
Kurošio
Mune ni saku hana
Niizuma mondó
Onna koso ie o mamore
Subarašiki kana kanodžo
Tairiku no hanajome
Wagako no kekkon
Wakai hito no tačiba
1938 Anma to onna
Aru onna no michi
Daiissen no hitobito
Hotaru no hikari
Júdžó o nusumu nakare
Katei nikki
Kibó ni tacu
Onna no júai
Wagaja ni haha are

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky