foto

Robert Guillaume

  • nar. 30.11.1927
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 24.10.2017 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kolumbovo náměstí
2011 Satin
2008 The Secrets of Jonathan Sperry
2004 Lví král 3: Hakuna Matata
2003 Velká ryba
2002 13th Child
Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
2001 Země dinosaurů 8: Doba ledová
1999 Silicon Towers
The Happy Prince (TV film)
1998 Easter Story Keepers, The
Jeho osobní strážce (TV film)
Lví král 2: Simbův příběh
1997 Merry Christmas, George Bailey (TV film)
1996 Agent WC 40
Alchemy (TV film)
Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Crystal Cave (TV film)
Pandořina skříňka (TV film)
Panika v oblacích (TV film)
Prezidentův syn
Shari's Passover Surprise (TV film)
Snow White (TV film)
1995 Děti prérie (TV film)
1994 Cosmic Slop (TV film)
Lví král
Policajti ve výslužbě (TV film)
1993 Muž meteor
1992 Mastergate (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
You Must Remember This (TV film)
1990 Smrtící zatykač
1989 Oheň a déšť (TV film)
Opři se o mě
Penthouse, The (TV film)
Řidič slečny Daisy
1987 Lovec lidí
Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
Říkají mi přece Bruce
1986 Christmas (TV film)
1985 Prince Jack
1983 Malý génius (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1981 Purlie (TV film)
1980 Jako za starých časů
1979 The Kid from Left Field (TV film)
1973 Super Fly T.N.T.
1966 Porgy in Wien (TV film)

TV seriály

2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál) - a.z.
Vysvědčení (S04E13) - a.z.
2004 Century City (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Stvůra (S04E18)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1992 Rybí policie (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
1989 The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1980 3-2-1 Contact (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside TV Land: Primetime Politics (TV film)
TV Land Moguls (TV seriál)
2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2002 Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
1994 Making of 'The Lion King', The (TV film)
1986 Passion and Memory (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Christmas (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky