foto

Jodie Markell

  • nar. 13.4.1959 (60 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Milovaný Joshua
2005 Dvanáctiletí
Líbezná země
2004 Noise
2002 24 hodin
Easter
Guide Season (TV film)
Hollywood v koncích
2000 Drop Back Ten
1998 Why I Live at the P.O.
1995 Safe
1994 Insomnia
Jimmy Hollywood
Moje druhá láska
Worn Path, A
1993 Konečná spravedlnost (TV film)
Zabiják
1991 Dospívání v Queens
1989 Tajuplný vlak
1988 Ich und Er
Polibek upíra

TV seriály

2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Středeční dítě (S15E14)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
2007 Velká láska (TV seriál)
Hanlivý nápis (S02E02)
Náprava škod (S02E01)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Velikonoce (S01E08)
další epizody (6)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Working Mom (S07E14)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace