foto

Farhan Akhtar

  • nar. 9.1.1974 (45 let)
    Mumbaí (Bombaj), Indie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Filmfare Awards

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Don 2
2007 Positive
2006 Don
2004 Cíl
2001 Mé srdce touží

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Mé srdce touží

Host

TV pořady

2008 Oye! It's Friday! (TV pořad)
2007 Kaun Banega Crorepati 2 (TV pořad)
2005 Nach Baliye (TV pořad)
2004 Koffee with Karan (TV pořad)
2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce