foto

Ibolya Csonka

  • nar. 29.1.1959 (60 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Disznóvágás
Wellness
2015 Moje matka a další cvoci v rodině
1997 Franciska vasárnapjai
1993 Az ibolya (TV film)
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1987 A varázsló álma (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Kispolgárok (TV film)
1984 A nők iskolája (TV film)
1982 Mirandolina (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Gyász (S02E39)
Bátorságpróba (S02E35)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A népszámlálás (S02E06)
2015 Fapad (TV seriál)
Fogyasztóvédelmi ellenörzés (E13)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1991 Família Kft. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky