foto

Alexandr Mjakuško

  • nar. 11.2.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
2016 Žili-byli my
2013 Jolki 3
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
Pjatnica. 12
Sezon tumanov
2008 Ada a její rodina
2007 Svjatoje dělo
2006 Vareňka (TV film)
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2002 Upasť vverch
1988 Oddíl 33

TV seriály

2019 Babočki i pticy (TV seriál)
Meňa zovut Saša (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Bonus (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Cena krasoty (S01E05)
Něizvestnyj (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Poslednij raund (S04E30)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Utoplennica (S01E05)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skupoj platit žizňu (S02E17)
Ment v zakoně (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S04E04)
2010 Enigma (TV seriál)
Šaman (E07)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Gluchar (TV seriál)
Moskva (S01E09)
Sročno v nomer (TV seriál)
Ikona (S02E11)
Čas Volkova (TV seriál)
Ekstrasens (S02E06)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Kollekcioněr (S01E12)
Čas Volkova (TV seriál)
Skaži eto cvetami (S01E25)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 Aeroport (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Longlajf (S01E05)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Diversant (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Trojanskij koň (S01E17)
2001 Syščiki (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky