foto

Taťjana Piskarjova

  • nar. 19.11.1964 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moja žizň
2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
Možno mně těbja obňať? (TV film)
Vezučij slučaj!
2015 Priličnyje ljudi
2014 Jolki 1914
2012 Avgust. Vosmogo
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
Dům větru
Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2008 Učitěl v zakoně (TV film)
2004 Ragin

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Klassnaja škola (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Ach, eta svaďba (S02E05)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Igra v kukly (S01E02)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Byl li malčik (E35)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Anastázie (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace