foto

Luka Šuto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Hranice (studentský film)
2018 Krvavé pohádky (studentský film)
2017 Bilý jak prostěradla (studentský film)
2015 Eva's Katze (studentský film)
Salon Irena (studentský film)
2014 Do světa (studentský film)

Dokumentární

2018 Důležitost každého (studentský film)
2017 Selský rozum
2016 Ženy od vedle

Hudební videoklipy

2019 Tomáš Klus - Chátrám (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky