foto

Virág Marjai

  • nar. 3.10.1980 (40 let)
    Mosonmagyaróvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A rossz árnyék
2017 Asszó
2016 Dialóg
Halj már meg!
2014 Bílý Bůh
2010 Apacsok (TV film)
Zimmer Feri 2.
2007 Trpělivost
2002 Náměsíčníci

TV seriály

2020 Mellékhatás (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2016 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Végrehajtás (E13)
Szonja elutazik (E12)
2015 Butiquehotel.hu (TV seriál)
Rózsás flamingó (E11)
Nemek háborúja (E10)
Vendég fizet (E09)
další epizody (11)
Fapad (TV seriál)
Retorzió (E21)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Csibészek iskolája (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky