foto

Vikram Bhatt

  • nar. 27.1.1969 (51 let)
    Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 1921
2015 Bhaag Johnny
Hamari Adhuri Kahaani
2012 1920: Evil Returns
Hate Story
2011 Haunted - 3D
Lanka
2009 Mutthirai

TV seriály

2020 Dangerous (TV seriál)
2019 Holycross (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ghost
Khamoshi
2015 Bhaag Johnny

Dokumentární

2000 Bollywood im Alpenrausch (TV film)

Host

TV pořady

2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky