foto

Jurij Gercman

  • nar. 25.12.1950 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sněguročka
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2009 Italians
Vidrimasgor, ili Istorija mojego kosmosa
2008 Morfij
2001 Poka ja ně umer (TV film)
1993 Vladimir Svjatoj
1984 Přišel Bumbo

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
Smerť na jazyke cvetov (TV seriál)
Zvjozdy i lisy (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Šuler (S01E05)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Policajt nebo spratek (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Znakomstvo (E01)
Krik sovy (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Samosud (S03E01)
2012 Kulinar (TV seriál)
Opasnyj priisk (S01E07)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Starik i merija (S03E06)
Litějnyj (TV seriál)
Pod udarom (S07E04)
2011 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Spasti akademika: Časť 1 (S02E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ključ k razgadke (S03E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S09E07)
2005 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kontrolnaja zakupka (S06E10)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky