foto

Natalja Ščerbakova

  • nar. 23.11.1975 (45 let)
    Pushkin, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
Tak postupajet ženščina (TV film)
2014 Jolki lochmatyje
2011 Dom na obočině
2010 Podsadnoj
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2003 Děň chomjačka
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2017 Otličnica (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Paděnije (S03E04)
Kiberšpion (S03E03)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
2015 Babje leto (TV seriál)
Oskolki sčasťa (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Tri sčastlivych ženščiny (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Kazanova (E24)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černaja metka (S03E09)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Na viraže (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Raz pljunuť (S01E14)
Chalturka (S01E08)
Avtokop (S01E04)
další epizody (5)
2003 Něotložka (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pjataja vlasť (S04E09)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lekarstvo ot skuki (S01E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky