foto

Tomáš Tintěra

  • nar. 27.2.1949 (70 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Pacholátko (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1984 Hele, on letí!
Kariéra
1982 Plaché příběhy

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2003 Pokračování příště (TV seriál)
1997 Jaromír Jágr
Profil hokejového brankáře: Dominik Hašek (TV film)
1991 Ciao, Italia!

Herecká filmografie

Filmy

1988 Kamarád do deště
1986 Pěsti ve tmě
1983 Modré z nebe
1979 Julek
1978 Kočičí princ

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Ten, který skákal přes kaluže (S12E04)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace