foto

Rudolf Furmanov

  • nar. 22.10.1938 (82 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Těň
2014 Gena Beton
2013 Sněguročka
1999 Choču v ťjurmu
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1986 Posledňaja doroga
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
1978 Sobaka na seně (TV film)
1957 Bouře nad Baltem
1953 Začalo to dopisem
1948 Odvážná školačka

TV seriály

2018 Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Labirint (S02E03)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Skaněr (S02E17)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
2003 Mangust (TV seriál)
Strasti po markizu (S01E06)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (4)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Padišach (S03E08)
Igra (S03E07)
Lovuška. Časť 2 (S03E06)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mjagkij prigovor (S04E10)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Klub "Alisa". Časť 2 (S02E07)
Klub "Alisa". Časť 1 (S02E06)
Čelovek bez lica. Časť 2 (S02E05)
další epizody (4)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Naslednik (S01E11)
Meduza Gorgona (S01E10)
Legion (S01E08)
další epizody (4)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky