foto

Masaomi Kondó

  • nar. 15.2.1942 (78 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uso happjaku
2017 Futari no Canvas (TV film)
Honnódži hotel
2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
Kaizoku to jobareta otoko
2015 Eien No Zero (TV film)
S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
Sedm statečných seniorů
2012 Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2009 Tajomaru
2007 Deru Toko Demasho! (TV film)
Slow Start (TV film)
2006 Monšen
2005 Jókai daisensó
2003 Jurusarezaru mono
2001 Šótoku taiši (TV film)
1998 Šindžuku šónen tanteidan
1994 Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1990 Tantei Kamizu Kjósuke no sacudžin suiri 9: Kodamagó enkaku madžikku!? (TV film)
1987 Tantei Kamizu Kjósuke no sacudžin suiri 7: Džubaku no ie (TV film)
1984 Emerald no umi ga nikui (TV film)
Nacufuku no eve
1979 Šódó sacudžin: Musuko jo
1978 Akódžó danzecu
1976 Čókósó hoteru sacudžin džiken
1975 Dómjaku rettó
1974 Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
Oniwaban
Pět vlků
1969 Edogawa Rampo zenšú: Kjófu kikei ningen
Jóen dokufuden: Hitokiri okacu
1967 Čóeki džúhačinen
1966 Džúičinin no samurai
Jakuza gurentai
Úvod do antropologie

TV seriály

2020 Kokoro no kizu o ijasu to iu koto (TV seriál)
2019 Bandžó no alpha: Jakusoku no šógi (TV seriál)
Kami no te (TV seriál)
Maison de police (TV seriál)
2017 Ima kara anata o kjóhaku šimasu (TV seriál)
Jasuragi no sato (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2009 Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
Saisei no Machi (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
2007 Danrjú (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
2006 Hitači umanohone (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Nanohana no Oki (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1994 Kindan no kadžicu (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
Uradeka (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
Jo ni mo kimjó na monogatari III (TV seriál)
Taiheiki (TV seriál)
1989 Onihei hankačó (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1978 Ógon no Hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kunitori Monogatari (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)
Urutoraman Ēsu (TV seriál)
1969 Džúdó iččokusen (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky