foto

Morena Baccarin

  • nar. 2.6.1979 (40 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Zajímavosti o tvůrci (10)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ode to Joy
To Your Last Death
2018 Deadpool 2
Elliot: The Littlest Reindeer
Once Upon A Deadpool
2016 Batman: Bad Blood
Deadpool
2015 Špión
2014 Back in the Day
Batmanův syn
Warriors (TV film)
Červený stan (TV film)
2011 Vražedné pochyby (TV film)
2009 Stolen
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
Zamilovaná smrt
2007 Zapomenutá kletba (TV film)
2005 Serenity
2002 Roger Dodger
2001 Parfém
Way Off Broadway

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
The Beginning... (S05E12)
They Did What? (S05E11)
I Am Bane (S05E10)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
Gone Rogue (S05E20)
Snow Pack (S05E19)
Godspeed (S05E18)
další epizody (5)
2018 Gotham (TV seriál)
One Bad Day (S04E21)
That Old Corpse (S04E20)
To Our Deaths and Beyond (S04E19)
další epizody (8)
The Flash (TV seriál)
Think Fast (S04E22)
Fury Rogue (S04E19)
Lose Yourself (S04E18)
další epizody (4)
2017 Gotham (TV seriál)
Things That Go Boom (S04E10)
Stop Hitting Yourself (S04E08)
Hog Day Afternoon (S04E06)
další epizody (16)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (22)
The Flash (TV seriál)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
Potential Energy (S02E10)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (20)
The Flash (TV seriál)
The Trap (S01E20)
Tricksters (S01E17)
Rogue Time (S01E16)
další epizody (5)
2014 The Flash (TV seriál)
Power Outage (S01E07)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Stále pozitivní (S03E06)
Akce jóga (S03E05)
Jde se na to (S03E04)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Wheels of Justice (S04E19)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Long Way Home (S03E17)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
2010 The Deep End (TV seriál)
V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
další epizody (4)
Médium (TV seriál)
All in the Family (S05E09)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nový začátek (S05E03)
2007 Dirt (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Panství (S10E19)
Maskování (S10E14)
Výprava, část druhá (S10E11)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Swarley (S02E07)
O.C. (TV seriál)
The Road Warrior (S03E16)
The Heavy Lifting (S03E15)
The Cliffhanger (S03E14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část první (S10E10)
Protiúder (S10E07)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
Poslední zpráva (E12)
Past (E11)
2002 Firefly (TV seriál)
Objekty ve vesmíru (E14)
Válečné historky (E10)
Ariel (E09)
další epizody (11)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)

Dokumentární

2019 Framing John DeLorean
2006 Done the Impossible: The Fans' Tale of 'Firefly' and 'Serenity'
2003 Here's How It Was: The Making of 'Firefly'

Hudební videoklipy

2018 Céline Dion - Ashes (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(227)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace