foto

Jill Halfpenny

  • nar. 15.7.1975 (44 let)
    Newcastle, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Walk Like a Panther
2011 How to Stop Being a Loser
2000 Command Approved
1998 Round Tower, The (TV film)

TV seriály

2019 Dark Mon£y (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Year of the Rabbit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Catherine (S01E04)
Three Girls (TV seriál)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Lightfields (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with the Innocents (S02E01)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
The Lakes (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Byker Grove (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 When Plastic Surgery Goes Horribly Wrong (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky