foto

Naomi Šindó

  • nar. 9.11.1972 (46 let)
    Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen – Hebi to doku
2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2015 Code Geass: Bókoku no Akito 3 – Kagajakumono ten jori ocu
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
Šigacu wa kimi no uso: Moments
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
Asobi ni iku jo!: Asobi ni oide
2010 Jozakura Quartet: Hoši no umi
2009 Kanokon: Manacu no daišanikusai
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
2007 Kidó senši Gundam SEED Destiny: Džijú no daišó (TV film)
Kóčú ódža mušiking: Supper Battle Movie – Jami no kaizó kóčú
Mijori no mori (TV film)
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Kudakareta sekai (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sadame no góka (TV film)
Mai-Otome Zwei
2004 Hidžikata Tošizó: Širo no kiseki
Kidó senši Gundam SEED MSV ASTRAY
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Kokú no sendžó (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Meidó no Sora
Re:Cutey Honey
2003 Anime koten bungaku kan
Kingdom of Chaos: Born to Kill
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Canary
Gekitó! Crush Gear Turbo: Kaizabán no čósen
Macross Zero
Tenči mujó! GXP
2001 Arete hime
2000 Maetel Legend

TV seriály

2017 Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
2016 Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Masamune Datenicle (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
2015 Kagewani (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen SC (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Duel Masters Versus (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
No Game, No Life (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Hjakka rjóran: Samurai Bride (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Kjókai no kanata (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Karl to fušigi na tó (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
2008 Kanokon (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Kaikecu Zorori (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Onegai Teacher (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
2000 Gear Fighter Dendó (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky