foto

Mijako Itó

  • nar. 23.2.1969 (50 let)
    Morioka, Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Odemaši šómadžin Hoopa
2010 Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Gekidžóban Penguin no mondai: Šiawase no aoi tori de gopennasai
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Pikachu kóri no daibóken
2007 Pikachu tanken Club
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Pikachu no wanpaku Island
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Odoru pokemon himicu kiči
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání

TV seriály

2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
2012 Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Piččipiči Šizuku-čan (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)
2009 Kupū~!! Mamegoma! (TV seriál)
2008 Noramimi (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Penguin no Mondai (TV seriál)
Stitch! (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Robby to Kerobby (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Kotenkotenko (TV seriál)
2004 B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
1999 Červánek (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace