foto

So-hyun Kwon

  • nar. 30.8.1994 (24 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naege nameun sarangeool
2014 Hwanggu
2005 Plačící pěst

TV seriály

2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2004 Pariui yeonin (TV seriál)
Sawolui kiseu (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Hyeongdoniwa daejuniui hiteujejogi (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace