foto

Will van Kralingen

  • nar. 1.10.1951
    Nijmegen, Nizozemsko
  • zem. 9.11.2012 (61 let)
    Amsterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 De goede dood
2001 Storm in mijn hoofd
2000 Divoké mušle
1998 Temmink: The Ultimate Fight
Thuisfront (TV film)
1995 Hoogste tijd
1994 Bruin goud (TV film)
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
Wereld van Ludovic, De (TV film)
1987 Havinck
1981 Mensen zoals jij en ik

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky