foto

Meisa Kuroki

  • nar. 28.5.1988 (30 let)
    Nago, Okinawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Satsuki Shimabukuro, více známá pod svým pseudonymem Meisa Kuroki, se narodila roku 1988 japonské matce a otci s brazilskou krví ve městě Nago, prefektuře Okinawa, Japonsku. Je nejmladší ze čtyř sester. Na střední škole byla objevena pro módní průmysl a okamžitě započala kariéru modelky, především pro známý japonský časopis JJ.

V roce 2004 debutovala jako herečka v divadle a od té doby se objevuje v dalších divadelních hrách, filmech a seriálech. V roce 2007 si Meisa zahrála vedlejší roli ve filmu CROWS ZERO a zároveň se spoluúčastnila na soundtracku. O rok později uvedla svou píseň 'Like This', která se objevila i na minialbu 'Hellcat' roku 2009. V tomto roce byla zvolena jako japonská modelka pro světoznámou módní značku Emporio Armani.

V roce 2010 vyšlo její druhé album s názvem 'Attitude' a Meisa se rovněž zalíbila lidem od francouzské kosmetické značky L'Oréal, u které má nyní kontrakt. Tato mladá slečna zatím není příliš populární mimo Japonsko, ale to se díky jejímu talentu v budoucnosti určitě změní.

Sesshoumaru

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
2015 Renai Aruaru (TV film)
2014 Lupin III
Toki wa tačidomaranai (TV film)
2012 Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
Ninkyô Helper
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
Andarushia: Megami no houshuu
2010 Poslední slib (TV film)
Space Battleship Yamato
Yajima Biyoushitsu the Movie - Yume wo tsukama Nebada
2009 Asaruto gâruzu
Chance! (TV film)
Crows Zero II
Subaru
2008 Dansou no reijin (TV film)
Ju-on Car
Tobira wa Tozasareta Mama (TV film)
2007 Crows Zero
Kimi no Yubisaki
Vexille 2077
2006 Aru Ai no Uta (TV film)
Chakushin ari final
Tada, kimi o aišiteru
2005 Kamyu nante shiranai
Onadži cuki o miteiru

TV seriály

2018 Fuhacudan (TV seriál)
2017 Otona kókó (TV seriál)
2016 Dukutá X: gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Haikei, Minpaku-sama (TV seriál)
2015 Designer Baby (TV seriál)
2014 Akka (TV seriál)
Black President (TV seriál)
Burakku puredžidento (TV seriál)
Taimu Supairaru (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2011 Jiu: Keishichou Tokushuhan Sousakei (TV seriál)
Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Šinzanmono (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
2008 Chansu!: Kanojo ga seikō shita riyū (TV seriál)
Ičipondo no fukuin (TV seriál)
Kaze no gâden (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Medaka (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace