foto

Ivan Bezborodov

  • nar. 1.10.1985 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Foto na dokumenty (TV film)
2011 Děd (TV film)

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S16E27)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Ekologi (E17)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
2012 Chvost (TV seriál)
Ubijstvo po obmenu (E11)
2011 Jarosť (TV seriál)
Dězertir (E02)
Narkotrafik (TV seriál)
Děň otca (E07)
Litějnyj (TV seriál)
Vychod dlja geroja (S05E04)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opora (S03E05)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky