foto

William Hope

  • nar. 2.3.1955 (62 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

William Hope se narodil v Montrealu v Kanadě v roce 1955. Studoval na Royal Academy of Dramatic Art (RADA) v Londýně a začal v divadle na obou stranách Atlantiku. Většina z jeho práce jsou hlavní role v divadlech West End Theatre v Londýně.

V roce 1988 přijal roli poručíka Gormana ve filmu VETŘELEC (1988). Získal uznání. Brzy poté se objevil v dalším filmu jako Kyle Mc Rae v brutálním hororu HELLBOUND: HELLRAISER 2 (1988). Po natáčení filmu Hellaiser 2 hrál divadelní hry na jevištích v divadlech a pracoval v rozhlasu. Hrál malou roli ve filmech SHINNING TOUCH (1992), THE SAINT (1997), SKY CAPITAIN AND THE WORLD OF TOMORROW (2004) a TRIPLE (2002). Hrál s Weslyem Snipesem ve filmu MARKSMAN (2005) a DENONATOR (2006). Hrál padoucha ve filmu SUBMERGED (2005) se Stevenem Seagalem. V roce 2009 hrál malou roli velvyslance ve filmu SHERLOCK HOLMES (2009). Letos hraje malou roli s Rachel Weisz ve filmu WHISTLEBLOWER (2010).

V roce 2008 v Glasgowě získal cenu Aliens Legacy Gold Award na Collectormania. Má manželku a dvě děti. Žije převážně v Londýně.

Jaroslav "NormadSoul" Milich

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mašinka Tomáš: Úžasné lokomotivy
Slumber
The Catcher Was a Spy
Tout là-haut
2016 Mašinka Tomáš: Zapněte motory
Thomas & Friends: The Great Race
2015 The Alpha Invention
Tomáš a jeho přátelé - Sodorská legenda o ztraceném pokladu
2014 Thomas & Friends: Spills and Thrills
Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
2013 Burton a Taylorová (TV film)
Lokomotiva Tomáš: Král železnic
Slečna Marplová: Nekonečná noc (TV film)
Spiders
Thomas & Friends: Animals Aboard!
Thomas & Friends: Go Go Thomas!
Thomas & Friends: Muddy Matters
Thomas & Friends: Railway Mischief
Thomas & Friends: Santa's Little Engine
Thomas & Friends: The Thomas Way
Walking with the Enemy
2012 Chases and Fun Awesome Adventures Vol. Two: Races
Lokomotiva Tomáš: Záhada Modré hory
Temné stíny
Thomas and Friends: Curious Cargo
Thomas and Friends: Schoolhouse Delivery
Thomas & Friends: A Very Thomas Christmas
Thomas & Friends: Sticky Situations
Thomas & Friends: Up, Up and Away!
2011 Captain America: První Avenger
Dans La Lumiere
Lokomotiva Tomáš: Diesel má slavný den
Thomas and Friends: Pop Goes Thomas
Thomas & Friends: Merry Christmas, Thomas!
Thomas & Friends: Rescue on the Rails
Thomas & Friends: The Birthday Express
Thomas & Friends: Wobbly Wheels & Whistles
2010 Informátorka
Legacy
Shooting Earth
Studená fúze
Thomas & Friends: Merry Winter Wish
Tomáš a kamarádi: Záchrana z Mlžného ostrova
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
Sherlock Holmes
Tomáš a kamarádi: Hrdina na kolejích
2008 Temné patro
2007 Jako vzteklí psi
Rin Tin Tin
Trade Routes
2006 Detonator
Mstitel (TV film)
Zachraňte Jimmyho
11. září
2005 Nukleární cíl
Vnitřní nepřítel
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
Svět zítřka
2003 Never Say Never Mind: The Swedish Bikini Team
2002 Fields of Gold (TV film)
xXx
2001 Sword of Honour (TV film)
2000 Animated Epics: Moby Dick (TV film)
Obedience
1997 Svatý
1996 Vanishing Man, The (TV film)
1994 To Save the Children (TV film)
1992 Záblesk
1989 Shell Seekers, The (TV film)
1988 Hellraiser II: Svázaný s peklem
1987 Going Home
1986 Vetřelci
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
1984 Lace (TV film)
1983 Šikana
1981 Scanners

TV seriály

2013 Zůstaň se mnou (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
Egypt (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Scales of Justice (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)

Dokumentární

2014 Leviathan: The Story of Hellraiser and Hellbound: Hellraiser II
2012 Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2007 Mumie: Tajemství faraonů 3D
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace