foto

Yoo-seok Kim

  • nar. 8.8.1966 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dolaonda
2009 Haendeupon
2006 Modoodeul, kwaenchanhayo?
2005 Eomma
Yeonae
2004 Ganeunghan byeonhwadeul
2003 Kookhwakkot hyanggi
2000 Ostrov
1998 Síla kraje Kangwon

TV seriály

2019 Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2017 Nappeun nyeoseokdeul sijeun 2 (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2013 Ne yiootui anae (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
Sindeulom (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)
2008 Hayeon geojitmal (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
2002 Gobaek (TV seriál)
Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
2001 Sopung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky