foto

Šun'iči Jukimuro

  • nar. 11.1.1941 (78 let)
    Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Mizuki Šigeru no jókai world: Osorezan monogatari
1989 Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
1987 Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
Šóri tóšu
1985 Tongari bóši no Memole
1984 Čiisa na koi no monogatari: Čiči to Sally hacukoi no šiki (TV film)
1982 Dr. Slump

TV seriály

1989 Magical Hat (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
1984 Malá Memol (TV seriál)
1983 Kodžika monogatari (TV seriál)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Jetter Mars (TV seriál)
1976 Machine Hajabusa (TV seriál)
1974 Hoši no ko Čobin (TV seriál)
1973 Dororon Enma-kun (TV seriál)
1970 Otoko doahó! Kóšien (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
Jújake bančó (TV seriál)
1966 Haris no kaze (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Ohajó! Spank - komiks

TV seriály

1981 Ohajó! Spank (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace