foto

John Denver

  • nar. 31.12.1943
    Roswell, New Mexico, USA
  • zem. 12.10.1997 (53 let)
    Monterey Bay, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Kingsman: Zlatý kruh (2017)

    - Merlin (Mark Strong) ve filmu zmiňuje, že jeho oblíbeným zpěvákem je John Denver. Ke konci filmu pak předzpívá část písničky „Take Me Home, Country Roads“ právě od Johna Denvera. Tento nápad dostal sám Mark Strong, jelikož i v osobním životě je jeho velkým fanouškem. (Yoshitsune)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Savant
1997 Stopař
1991 Montana Christmas Skies (TV film)
1988 Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Bludičky (TV film)
Julie Andrews: The Sound of Christmas (TV film)
Oheň a led - vyp.
1986 Vánoční dárek (TV film)
1981 John Denver: Music and the Mountains (TV film)
1980 Rocky Mountain Reunion (TV film)
1979 John Denver and the Muppets: A Christmas Together (TV film)
1977 Ach, Bože
George Burns One-Man Show, The (TV film)
Sinatra and Friends (TV film)
1976 John Denver Special, The (TV film)
John Denver and Friend (TV film)
1975 Doris Day Today (TV film)
Van Dyke and Company (TV film)

TV seriály

1976 The Muppet Show (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1995 John Denver: The Wildlife Concert (koncert)
1993 Bob Hope: The First 90 Years (TV film)
1991 Aspen
1990 The Muppets Celebrate Jim Henson (TV film)
1987 Farm Aid '87 (koncert)
1986 Chile: Hasta Cuando?
Jacques Cousteau: The First 75 Years
Liberty Weekend (TV film)
1985 Winds of Everest (TV film) - vyp.
1984 Salute to Lady Liberty (TV film)
1982 Nature (TV seriál)
1979 Music for UNICEF Concert: A Gift of Song, The (koncert)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

1993 America Comes to Graceland (TV pořad)
1988 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 Geraldo (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
Late Night with David Letterman (TV pořad)
1976 Carpenters Very First Television Special (TV pořad)
The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Bill Cosby Special, or?, The (TV pořad)
Stand Up and Cheer (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace