foto

Mahesh Bhatt

  • nar. 20.9.1949 (70 let)
    Mumbaí (Bombaj), Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Sadak 2
2015 Hamari Adhuri Kahaani
2013 Murder 3
2012 Jism 2
2011 Murder 2
2005 Nazar
Rog
Zeher
2003 Footpath
Jism
2002 Gunaah
1998 Dushman
Zakhm
1997 Dil Kitna Nadan Hai
1991 Haque
1984 Saaransh
1982 Arth

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky