foto

Onew

  • nar. 14.12.1989 (30 let)
    Kwangmjong, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Taeyangeui hooye (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
시트콩 로얄빌라 (TV seriál)
2012 Oh maigat sijeun 2 (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dokteo chaempeu (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)

Dokumentární

2015 2015 드림 콘서트
에스엠타운 더 스테이지
2012 Aiem
SMtaeun laibeu en dokyo seupaeshyeol aeishyeon 3D

Host

TV pořady

2016 트릭 앤 트루 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
맨발의 친구들 (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
헬로 베이비 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
샤이니의 윤남 (TV pořad)
샴페인 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky