foto

Lana Likic

  • nar. 5.4.1981 (38 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Edith Piaf
Hannibal - Zrození
2006 Poslední prázdniny
Princ a já 2
1999 Válečníci (TV film)

TV seriály

2005 Zjevení (TV seriál)

Dokumentární

2004 Rex-patriates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace