foto

Balázs Mihályfi

  • nar. 6.11.1965 (54 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Megtört szív
2017 Řezník, kurva a jednooký muž
2014 Janika (divadelní záznam)
Rokonok (divadelní záznam)
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Revizoři
1995 Homburg hercege (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Öröm a háznál (E13)
Szexterápia (E12)
Védelmi pénz (E11)
další epizody (13)
Egynyári kaland (TV seriál)
Elterelés (S04E08)
Anyák és apák (S04E07)
Vissza a városba (S04E06)
další epizody (5)
2018 Egynyári kaland (TV seriál)
Kis utazás (S03E03)
Nyúlszezon (S03E01)
2005 Jóban rosszban (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky