foto

Drew Carey

  • nar. 23.5.1958 (61 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jack a Jill
2005 Roboti
2001 House of Cards (TV film)
2000 Geppetto (TV film)
1999 Boxeři
1995 Freaky Friday (TV film)
Sounds Dangerous
1993 Šišouni v New Yorku
1991 The 14th Annual Young Comedians' Special (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Křehké (S15E16)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
The Fast & the Nerdiest (S02E18)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXVII (S28E04)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Hledá se ledvina (S09E08)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Zúčtování s právníky (S02E02)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Vše o Líze (S19E20)
2005 Yacht Rock (TV seriál)
2003 On the Spot (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Not in My Back Hoe (S04E08)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
To Tell a Mortal (S02E10)
Kutil Tim (TV seriál)
Tim dobývá Evropu (S06E15)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kobe Bryant's Muse - a.z.
2006 Božské dorty (TV seriál)
2005 Fuck
Patriot Act: A Jeffrey Ross Home Movie
2004 Playboy: 50 Years of Playmates

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace