foto

Angela Greene

  • nar. 24.2.1921
    Dublin, Irsko
  • zem. 9.2.1978 (56 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Futureworld
1972 Pete a Tillie
1965 Tickle Me
1959 The Cosmic Man
1958 Night of the Blood Beast
1957 Affair in Reno
El coyote (TV film)
Spoilers of the Forest
1955 Shotgun
1953 A Perilous Journey
Lady Wants Mink, The
Loose in London
The Royal African Rifles
1952 Jungle Jim in the Forbidden Land
1950 At War with the Army
1948 Wallflower
1947 Escape Me Never
King of the Bandits
Love and Learn
Stallion Road
That Way with Women
1946 Cinderella Jones
Humoreska
1945 Coney Island Honeymoon
Law of the Badlands
Mildred Pierceová
Too Young to Know
1944 Hollywood Canteen
Musical Movieland
Pan Skeffington
The Very Thought of You

TV seriály

1975 Baretta (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace