foto

Juan Margallo

  • nar. 1940
    Cáceres, Extremadura, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šampióni
2017 Verše zapomnění
2016 Španělská královna
2015 Hablar
2008 Azaña
2007 Hvězdná louka
Samota
2003 Al sur de Granada
Noviembre
Platillos volantes
2000 Año Mariano
Zima lesních víl
1997 Chevrolet
1996 Demasiado caliente para ti
1988 Aire de un crimen, El
1986 Dragón Rapide
1984 Ocúpate de Amelia
1980 Sus años dorados
1973 Duch úlu
Flor de santidad
1971 Hay que educar a papá
1969 Vez al año ser hippy no hace daño, Una
1968 Flamencos, Los
1963 Llegar a más

TV seriály

2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Barrio Sésamo (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)
1996 Andalucía, un siglo de fascinación (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky