foto

Justin Hires

  • nar. 24.6.1985 (35 let)
    St. Petersburg, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 10 Cent Pistol
2013 Slightly Single in L.A.
2012 21 Jump street
2007 Divoký Stomp
2005 Gospel

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Psy-Op + Cell + Merchant + Birds (S04E11)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
Code + Artemis + Nuclear + N3mesis (S04E09)
další epizody (11)
2019 MacGyver (TV seriál)
Mason + Cable + Choices (S03E22)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
další epizody (12)
2018 MacGyver (TV seriál)
Matty + Ethan + Fidelity (S03E10)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
další epizody (21)
2017 MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Bullet + Pen (S02E11)
War Room + Ship (S02E10)
další epizody (12)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Familee Ties (E13)
The Dark Night (E12)
O Hostage! My Hostage! (E11)
další epizody (13)
2014 TripTank (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)
2009 Příšerný rande (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky