foto

Héctor Mercado

  • nar. 12.1.1949 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Warrior
2001 Agent Bílá krvinka
2000 Rocket's Red Glare
1997 Leather Jacket Love Story
Na život a na smrt (TV film)
Tanec na vlnách
1992 Play Nice
V náručí vraha (TV film)
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
1988 Miracle at Beekman's Place (TV film)
What Price Victory (TV film)
1987 Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1986 Kočovníci smrti
1985 Copacabana (TV film)
1982 Otázka cti (TV film)
1979 Vlasy
1978 Pomalý tanec ve velkoměstě

TV seriály

1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
UnAmerican Graffiti (S02E16)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Znamení a předtuchy (S01E14)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Když jde o krk (S01E17)
1991 MacGyver (TV seriál)
Slepá důvěra (S06E17)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Free Verse (S02E20)
A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Whatever Works (S02E02)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky