foto

Konstantin Butajev

  • nar. 18.10.1949 (69 let)
    Ordzhonikidze, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Aziat
Těň zavojevatělja
1990 Bitva trjoch korolej
1988 Skazanije o chrabrom Chočbare
Slučaj v aeroportu (TV film)
Častnyj vizit v německuju kliniku
1986 Lermontov
1985 Kapkan dlja šakalov
Sbohem, zeleni léta
1984 Mládí génia
1982 Celnice
Šuročka

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Živaja voda (S02E28)
2013 Šaman (TV seriál)
Zaščita (S02E12)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2002 Specnaz (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Izgoj (S04E19)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1986 Petr Veliký (TV seriál)
1985 Vozvraščenije Budulaja (TV seriál)
1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)
Solněčnyj věter (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1979 Cygan (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Orden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace