foto

Svetlana Adler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Babje leto (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Importnyj virus (S03E06)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
Džentlmenskoje soglašenije (S02E22)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Smerť po tělefonu (S03E08)
Ljubov strašněje smerti (S02E13)
Děň rožděnija (S02E07)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
Krylja (S01E03)
Zolotoje dno (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky