foto

Ljubov Ruděnko

  • nar. 22.10.1959 (60 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vrač
2014 Hlupák
2012 Molodožjony (TV film)
2010 Karusel
2003 Radosti a strasti malého lorda
2000 Redakcija (TV film)
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Širli-Myrli
1990 Papaška i mem
1989 Kolobrod
1988 Osudový omyl
1982 Ně ždali, ně gadali (TV film)
Vasilij Buslajev
1981 Otpusk za svoj sčjot (TV film)

TV seriály

2015 Poslednij ment (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Tam, kdě ty (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vernaja těma (S05E03)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Pautina lži (E02)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ženskoje sčasťje (S01E37)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky