foto

Alexandr Ďjačenko

  • nar. 12.6.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Útok z hlubin
2011 7 Khoon Maaf
2008 Na kryše mira
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
Vtoroj front
2003 Barbarian
Ruské zlato
2002 Hvězda
2000 Bratr 2

TV seriály

2019 Lovuška dlja korolevy (TV seriál)
2018 McMafie (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Byla ljubov (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky