foto

Sheena Bhattessa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Christmas Gift from Bob
Say Your Prayers
2017 Canaries
2015 City Lights
2009 Láska dneska
2007 Jhoom Barabar Jhoom
2006 Heroes and Villains

TV seriály

2020 Dobrodružství medvídka Paddingtona (TV seriál)
2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Blízké setkání nového druhu (S18E02)
2009 Whitechapel (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky