foto

Eleanor Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pretty Outrageous
2015 Skype Sex
2012 After Death

TV seriály

2015 Děsivá věda (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
2012 Dead Boss (TV seriál)
2010 Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
2009 PhoneShop (TV seriál)
2007 Angelo's (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Tony (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Skype Sex

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace