Reklama

Reklama

Gaby Espino

Gaby Espino

nar. 15.11.1976 (47 let)
Caracas, Venezuela

Biografie (1)

Tato krásná talentovaná herečka a modelka se narodila 15. listopadu 1976 jako Maria Gabriella Espino Rugero. Je nejstarší z pěti dětí, má dva bratry a dvě sestry. Její otec je inženýr a matka publicistka. Gaby už odmalička milovala zvířata, a proto se chtěla stát veterinářkou. Začala veterinu studovat na univerzitě, ale protože už v té době pracovala jako modelka, školu nestíhala a tak po třech semestrech skončila. Dělala mnoho reklam pro firmy jako Pantene, Nestlé… (více)

Zajímavosti (8)

  • Při natáčení telenovely Mas sabé el Diablo (od.r.2009) začala Gaby randit se svým hereckým kolegou Jencarlosem Canelou. Jejich vztah, ze kterého vzešel syn Nickolás, se však v roce 2014 rozpadl. Pár se ale rozešel v dobrém. (fiLLthe3DD)

Eliso, vrať se! (2010)

  • V roce 2010 chtěla společnost Telemundo natočit seriál Las Cuatro mujeres de Juan, ve kterém si měli zahrát Jencarlos Canela, Gaby Espino a Jorge Luis Pila. K seriálu byl nejdříve natočen trailer se scénou, ve které Jorge Luis Pila jede na motorce. Seriál ale nakonec natočen nebyl, a tak byl záběr Jorgeho jedoucího na motorce použit do úvodní znělky právě tohoto seriálu. (fiLLthe3DD)

Galerie (16)

Reklama

Herečka

Host

Ovládací panel

Fanklub

(13)

Reklama

Reklama