foto

James Zahn

  • nar. 23.10.1976 (43 let)
    Chicago Heights, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 '77
2009 Lonely Joe
2007 Death Walks the Streets
2005 Roll bounce
2004 Dannyho parťáci 2

TV seriály

2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Finta (S01E18)
Depka (S01E17)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Ve jménu ďábla, část první (S01E06)
Zkouška (S01E03)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Death Walks the Streets
2002 Deal.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky