foto

Robert Hooks

  • nar. 18.4.1937 (83 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sladkých sedmnáct (TV film)
1998 Vykoupení z ráje (TV film)
Čest a sláva (TV film)
1996 Vzali roha
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
1992 Přepadení ve vzduchu
1990 Flash (TV film)
1988 Obří letadlová loď (TV film)
1986 D.C. Cops (TV film)
1984 Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1982 Fast-Walking
Sister, Sister (TV film)
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1979 Hollow Image (TV film)
1978 To Kill a Cop (TV film)
Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Letiště '77
1972 Trouble Man
1971 Vanished (TV film)
1970 Poslední z hlavounů v městečku Mobile
Černá brigáda (TV film)
1967 Když přichází noc
Sweet Love, Bitter

TV seriály

2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Diplomat's Club (S06E21)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Couch (S06E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Láska je láska (S04E05)
1992 Out All Night (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Royal Family, The (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
In the Custody of a Clown (S02E01)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Christopher Bundy zemřel v neděli (S02E19)
1985 227 (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 Feel the Heat (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Preview Tonight (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)

Dokumentární

2008 Adjust Your Color: The Truth of Petey Greene
2004 Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky