foto

Taliesin Jaffe

  • nar. 19.1.1977 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 House of Demons
2016 XoXo
2005 Soldier of God
2002 Invasion: Anime
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
1985 Badatelé
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
1983 Pan máma

TV seriály

2015 Critical Role (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Čarovná sobota (S02E03)
Bu bu bu! (S01E17)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Hail to the Chief (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Image Revolution
2011 Warren Ellis: Captured Ghosts