foto

Maurice Philip Remy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mogadišu (TV film)

Dokumentární

2002 Mýtus jménem Rommel (TV seriál)
2000 Hitler a holocaust (TV seriál)
1996 Hitlerovi muži (TV seriál)
1995 Šest tváří Hitlera (TV seriál)

TV pořady

1998 Ein ehrenwertes Haus (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Gurlitt a tajný nacistický poklad (TV film)
2000 Hitler a holocaust (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál)
2003 5. dimenze (TV seriál)
2002 Mýtus jménem Rommel (TV seriál)
1998 Vatikan - Die Macht der Päpste (TV seriál)
1996 Hitlerovi muži (TV seriál)
1995 Šest tváří Hitlera (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2003 5. dimenze (TV seriál)
2002 Mýtus jménem Rommel (TV seriál)

TV pořady

1998 Ein ehrenwertes Haus (TV pořad)

Host

TV pořady

1998 Ein ehrenwertes Haus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky